DET HÄR ÄR SVENSKA FITNESSAKADEMIN

Svenska Fitnessakademin (SFA) är en professionell utbildningsplattform designad för att överbrygga luckan mellan den professionella tränaren och dig som söker ett hälsosammare liv.

SFA erbjuder utbildning för personliga tränare, coacher, atleter och motionärer.

Det du får lära dig ger dig friheten att i din egen takt göra en bestående positiv förändring för din verksamhet, dina klienter, din kropp, din hälsa och ditt liv.

Innehållet

Svenska Fitnessakademins kurser är anpassade efter den moderna människans livsstil, och ämnar att utbilda och vägleda dig till att fatta bättre beslut gällande ditt arbete, din träning, hälsa och kosthållning.

Utbildningsmaterialet i kurserna hämtas och sammanställs enligt de bästa och senaste forskningsbevisen och vedertagen fakta. Kurserna är en integrerad del av akademin, och är komplementära för de som söker vägledning och rådgivning i sin träning och hälsa.

Med tanke på att verksamhetsområdena, idrotts- och kostvetenskap utvecklas snabbt, uppdateras innehållet kontinuerligt, och levereras till alla aktiva deltagare utan ytterligare kostnader.

Materialet är utformat för att studeras tillsammans bredvid heltidsarbete och optimeras för både praktisk och omedelbar tillämpning, vilket garanterar att du alltid har möjlighet att ta till dig och utnyttja kunskaperna utan att spendera otaliga timmar på studier.

Utbildningen levereras via en toppmodern plattform online med tillhörande mobilapplikation, och presenteras med en logisk struktur via ett språkligt, visuellt och hörbart medium för att underlätta dina studier.

Som kursdeltagare har du fri tillgång till din kurslärare som svarar på frågor och funderingar och vid behov kan erbjuda vägledning och rådgivning.

Vem är du?

Se våra kurser för dig