DET HÄR ÄR SVENSKA FITNESSAKADEMIN

Svenska Fitnessakademin är en professionell utbildningsplattform designad för att överbrygga luckan mellan den professionella tränaren och dig som söker ett hälsosammare liv.

Svenska Fitnessakademin är indelad i två distinkta, samspelande delar; FITNESS- & HÄLSOUTBILDNING och FITNESS- & HÄLSOCOACHNING.

Tillsammans ger de dig friheten att i din egen takt göra en bestående positiv förändring för din kropp, din hälsa och ditt liv.

 

FÅ FULL TILLGÅNG TILL AKADEMIN

KURSBUNDLE

SPARAR DIG 21 600 KRONOR

FÅ OBEGRÄNSAD TILLGÅNG TILL SVENSKA FITNESSAKADEMINS KURSER

980 KRONOR PER MÅNAD I 12 MÅNADER

INGEN BINDNINGSTID


Innehållet

SFA:s utbildning och coachning är anpassat efter den moderna människans livsstil, och ämnar att utbilda och vägleda dig till att fatta bättre beslut gällande din träning, hälsa och kosthållning.

Utbildningsmaterialet i kurserna hämtas och sammanställs enligt de bästa och senaste forskningsbevisen och vedertagen fakta.

SFA:s fitness- och hälsocoachningen är en integrerad del av akademin, och finns tillgänglig som komplement till de som söker vägledning och rådgivning i sin träning och hälsa.

Med tanke på att verksamhetsområdena, idrotts- och kostvetenskap utvecklas snabbt, uppdateras innehållet ständigt, och levereras till alla aktiva medlemmar utan ytterligare kostnader.

Materialet är utformat för att kompletteras tillsammans med heltidsarbete och optimeras för både praktisk och omedelbar tillämpning, vilket garanterar att du alltid har möjlighet att ta till dig och utnyttja kunskaperna.

Både utbildningen och coachningen levereras via toppmoderna plattformer online med tillhörande mobilapplikationer, och presenteras på ett logiskt, språkligt, visuellt och hörbart medium för att säkerställa att ditt lärande är förenklat och optimerat.

Som medlem i SFA får du obegränsad tillgång till akademin och tillhörande supportgrupp. Det skapar möjligheten för dig att arbeta ensam med självstudier, och att få stöd av andra aktiva medlemmar.

 

KOMMER SNART


SFA:s utbildning och coachning är anpassat efter den moderna människans livsstil, och ämnar att utbilda och vägleda dig till att fatta bättre beslut gällande din träning, hälsa och kosthållning

Vanliga frågor

Svenska Fitnessakademins uppdrag är att överbrygga luckan mellan professionella hälsoaktörer och gemene man genom att förse dig med den utbildning som tidigare var reserverad för dedikerade tränare och forskare.

Som medlem i SFA ansluter du dig till en växande gemenskap av likasinnade, alla med avsikt att förbättra sin träning och hälsa.

Svenska Fitnessakademin är ensam i sitt slag.

VEM ÄR SFA FÖR?

SFA:s utbildning och coachning är primärt inriktade mot och designade för dig som söker vägledning för att förbättra din egna kropp och hälsa. Men har också blivit omfamnat av de som har ett brett intresse för träning, hälsa och kosthållning och som vill fördjupa sin ämneskunskaper.

BEHÖVER JAG HA NÅGRA TIDIGARE KUNSKAPER INNAN SFA:s UTBILDNING?

Allt innehåll börjar brett och med de grundläggande och mycket viktiga grundprinciperna inom tränings-, kost- och hälsolära. Sedan fortskrider utbildningen enligt en logiskt pedagogisk fördjupning för varje enskilt ämne som behandlas. Därför är SFA:s utbildning lämplig och användbar för alla, oavsett utbildningsnivå.

Avsikten med SFA:s utbildning är att förse en högkvalitativ teoretisk och praktisk tillämpbar utbildning som bidrar till en ökad förståelse för de vanligaste tränings-, kost- och hälsorelaterade ämnena med en världslig förankring.

VAD INNEBÄR SFA:s COACHNING?

Som komplement till SFA:s utbildning erbjuder SFA fitness- och hälsocoachning för att tillgodose och säkerställa dina individuella behov. Du får en egen coach som vägleder dig genom hela din utbildning, hälsa, träning och kosthållning. För mer information se SFA:s Coachning.

Som premium-medlem av SFA:s coachning får du full tillgång till hela utbildningsmaterialet.

NÄR KAN JAG BÖRJA?

Huvudinnehållet av utbildningen blir tillgängligt för dig direkt efter att du skrivit upp dig. Med undantag för SFA:s coachningsprogram.

På grund av hur coachningstjänsten är designad har vi enbart möjlighet att ta emot 50 aktiva klienter åt gången. Om inget annat är angivet kan du agera utifrån att vi tar emot nya klienter.

VAD HÄNDER OM JAG INTE ÄR NÖJD MED DET JAG FÅR?

Vi är så pass säkra i både innehållet och coachningen, att vi med glädje betalar tillbaka pengarna om du inte är nöjd. För våra kurser har du möjligheten att få pengarna tillbaka inom dina första 30 dagar och att avbryta ditt medlemskap när som helst.

För coachningen kan du få tillbaka pengarna inom de första 14 dagarna från start, och avbryta din prenumeration på tjänsten när som helst. Däremot kan du inte pausa tjänsten under en aktiv period.

SFA arbetar med den enda avsikten att utbilda och vägleda dig till ökade kunskaper om din kropp, hälsa och träning.

Att ta dina pengar för något du inte ser något värde i är varken till fördel för SFA eller DIG.

ÄR DET EVIDENSBASERAT?

Ja, hela SFA stödjer sitt innehåll på vetenskap med genomgående referenser.

Du kommer även ta del av SFA:s instruktörers kumulativa erfarenhet och allt som är SFA:s egna synvinkel kommer att tydliggöras som sådan.

Det är vår innerliga önskan att bistå dig med bästa möjliga sakinnehåll. Om faktafel uppmärksammas kommer därför de att korrigeras i takt med att de uppdagas.

VAD FÖR STÖD FÅR JAG?

Alla medlemmar får tillgång till vår privata Facebook-grupp där du kan diskutera frågor, dela idéer, och hålla dig själv ansvarig för din kontinuerliga fortbildning. Alla medlemmar är välkomna att e-maila oss när som helst med frågor.